Stagebemiddelings bureau Stagereizen

Stagebemiddelings bureau Stagereizen

Wat is Stagereizen?

Stagereizen is een Nederlands bedrijf dat studenten helpt aan stages in Australië en Nieuw- Zeeland. Zij helpen ook bij andere praktische zaken zoals vlucht, visum, verzekering en sociale activiteiten op locatie.

Wat heb ik gedaan voor Stagereizen?

  • Webpagina’s (her)schrijven
  • Documenten (her)schrijven
  • Blogartikelen schrijven
  • Informatie-avonden organiseren en presentaties geven
  • Helpen op beurzen en evenementen
  • Maandelijkse nieuwsbrief maken

Van februari t/m juni 2017 heb ik mijn scriptie geschreven bij Stagereizen in Nieuw-Zeeland. 50% van de tijd besteedde ik aan mijn afstudeeronderzoek, de andere 50% was ik verantwoordelijk voor de Public Relations van het bedrijf en het lanceren van een nieuwe website. Voor het lanceren van de website was ik samen met mijn baas verantwoordelijk. Toen hij een maand op vakantie was, was ik de hoofdverantwoordelijke. Ik mocht meetings organiseren, taken bedenken en verdelen en
zelf veel taken uitvoeren. Hieronder viel: teksten schrijven, pagina’s ontwerpen en publiceren, afbeeldingen selecteren en bewerken en dat alles met SEO in het achterhoofd. De lancering van de website was in september 2017.

Wat vindt Stagereizen van mij?

“Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met NinaRosa. Tijdens al onze projecten heeft ze laten zien dat ze betrouwbaar is. Ze reageert ook snel, ondanks het tijdverschil, dat is prettig. Ook heeft ze een goede beheersing van de Nederlandse taal, wat goed van pas komt voor ons bedrijf. Maar ze is ook vriendelijk en gezellig. Dit alles maakt haar tot een jne freelancer om mee samen te werken.”

https://www.stagereizen.nl 

screenshot-van-professionele-website-gebouwd-voor-stagereizen

Brochure 2019

Wie zijn wij?

Een bureau dat zich specialiseert voor enkel stages in Australië en Nieuw-Zeeland. Het weggeven van levenservaringen. Het klonk ons als muziek in de oren. We wilden dit voor zoveel mogelijk mensen werkelijkheid maken. Daarom pakten we in 2007 onze koffers en vertrokken we naar de andere kant van de wereld: Nieuw-Zeeland. Daar begonnen we met z’n tweetjes Stagereizen, een stagebemiddelingsbureau voor Nederlandse studenten die hun stage in Australië of Nieuw-Zeeland willen lopen.

In de afgelopen twaalf jaar is er zo veel gebeurd. We hebben nu een geweldig team en een prachtig hoofdkantoor aan het strand van Takapuna, Auckland, noord Nieuw-Zeeland. Vanuit hier hebben wij al duizenden studenten succesvol aan een stage in Australië of Nieuw- Zeeland geholpen. Wij zijn van mening dat wij dit hebben bereikt door onze specialisatie. Door ons enkel op deze twee landen te richten zijn wij een absolute specialist geworden en dit gaat vanzelfsprekend gepaard met kwaliteit! Maar ook bij het sociale aspect komt Stagereizen om de hoek kijken. Naast de stages hebben wij namelijk ook ontelbaar veel barbecues, borrels en weekend evenementen georganiseerd. Wij willen de student immers een mooie en onvergetelijke tijd bezorgen. En dit doen we gezamenlijk met ons team met veel plezier, want voor ons is het weggeven van levenservaringen namelijk het mooiste wat er is.

In deze brochure vertellen wij je graag meer over onszelf, onze stage bestemmingen Down Under en onze complete service. Tevens zullen wij ook oud-stagiaires aan het woord laten en entertainen met prachtige foto’s van jouw voorgangers.

Ons team kijkt er naar uit om ook jou in Australië of Nieuw-Zeeland te mogen verwelkomen!


Over Stagereizen

Stagereizen heeft een servicekantoor in zowel Sydney als Auckland. Hierdoor kom je bij Stagereizen rechtstreeks in contact met het kantoor dat jouw plaatsing verzorgt. Ons team bestaat uit groep stagespecialisten die in de stage- en studiemarkt al sinds 2007 actief zijn.

“De prioriteit is jouw stage, maar Stagereizen biedt zo veel meer.”

STAGEBEMIDDELING:

Wij zorgen voor een kwalitatieve stage op maat die aansluit bij jouw wensen en de eisen vanuit je opleiding. Welke opleiding jij ook doet en welke stad je voorkeur ook heeft, wij zorgen voor de perfecte stage.

VISUMHULP:

Je visum is een onmisbaar document. Het aanvragen van het correcte visum voor Australië of Nieuw- Zeeland kan nog best een doolhof zijn. Gelukkig weten wij alle ins en outs en hebben we een handige gids voor je.

VERZEKERING:

Dekken jouw reisverzekering en ziektekosten- verzekering wel alle kosten? Waarschijnlijk niet en dat is gevaarlijk als je bijvoorbeeld gaat surfen, raften of parachutespringen. Wij geven je graag advies over je verzekering.

VLIEGTICKET:

Er komt bij het boeken van een vliegticket meer bij kijken dan enkel een goede prijs. Denk bijvoorbeeld een stop over op een tropische bestemming of het flexibel en zonder kosten wijzigen van jevertrekdatum. Wij weten precies waar studenten naar op zoek zijn en adviseren jou graag.

HUISVESTING:

Waar ga je wonen? Hoe, hoe lang en met wie? We proberen al onze stagiairs zo veel mogelijk samente plaatsen. Dit doen we met flexibele opties. Wil je toch liever zelf je eigen huisvesting regelen? Geen enkel probleem, ook hierbij adviseren wij je graag.

ACTIVITEITEN:

Je zult je zeker niet vervelen. In de grote steden zoals Auckland (Nieuw-Zeeland) en Sydney (Australië) organiseren we regelmatig borrel, bbqof (weekend)trip. Hierbij zijn we uniek! Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat je in contact komt met andere studenten.

Naast al deze services zullen wij er gedurende jouw hele stage periode zijn. Wij adviseren en assisteren ook met verdere vragen over hoe het bijvoorbeeld werkt met geld overschrijven, een bankrekening openen of een simkaart regelen. In zowel Sydney als Auckland bieden wij tevens een pick up service en welkomst oriëntatie. Heb jetijdens je stage vragen? Wil je bijvoorbeeld gaan reizen, bevalt je stage niet goed of wil je weten waar je lekker kunt eten? Ook hierbij helpen we je graag. Kortom: het bemiddelen van je stage is slechts het begin.