Kroonluchterbedrijf HPV Lumière Classique

Kroonluchterbedrijf HPV Lumière Classique

Wat is Kroonluchter / HPV Lumière Classique?

HPV Lumière Classique is een bedrijf dat kroonluchters en andere stijlverlichting verkoopt, restaureert, monteert en repareert. Het bedrijf bestaat sinds 1938 en heeft twee bijzonderheden: het is het enige erkende restauratiebedrijf in Nederland, en het beschikt over een enorme voorraad (antieke) onderdelen.

Wat heb ik gedaan voor HPV / Kroonluchter?

  • Strategie uitdenken en implementeren op de website
 Content (her)schrijven
• Website bouwen
  • Online marketing (SEO, SEA, social media kanalen integratie)

Wat vindt HPV / Kroonluchter van mij?

“NinaRosa is een fijn persoon om mee samen te werken. Ze is ad-rem, vakkundig en weet waar ze over praat. Doordat ze zich bezighoudt met de marketingtrends, weet ze precies hoe wij ons bedrijf op dat gebied kunnen verbeteren. Ook is ze doortastend; ze gaat 100% voor alles wat ze doet. Wat wij bovenal op prijs stellen is de snelle communicatie.”

Kroonluchter website

professionele-website-van-hpv-lumiere-classique-aka-kroonluchter-door-ninarosa-denkfabriek

Montage en onderhoud

Uw kroonluchter onderhouden is noodzakelijk om de levensduur van uw kroonluchter te verlengen. Een kroonluchter is een prachtig sieraad in uw huis dat veel aandacht verdient. Onze verlichting vraagt dus om extra aandacht wanneer het gaat om montage en onderhoud.

Montage van uw kroonluchter

Wij hebben een montageteam beschikbaar om de kroonluchter bij u te plaatsen. Alle montages worden in eigen beheer uitgevoerd en onze medewerkers dragen er zorg voor dat alles naar wens wordt verzorgd. Wilt u dat wij uw bestaande kroonluchters controleren? Geen probleem. Daarnaast kunnen we een nieuwe kroonluchter op maat aanbrengen. Ons montage team kenmerkt zich door direct contact, eigen verantwoordelijkheid, klantvriendelijkheid en professionaliteit.

Kroonluchter onderhouden

Regelmatig en deskundig onderhoud zorgt voor een langere levensduur van kroonluchters, wandlampen en plafonnières. Vooral oudere, antieke kroonluchters of lampen kroonluchters verdienen wat extra aandacht en verzorging. Ons team van specialisten staat klaar om uw kroonluchter te onderhouden. Bovendien kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten. Dit kunt u allemaal met ons overleggen via de telefoon, email of onder genot van een kopje koffie op ons kantoor.

Wat houdt een kroonluchter onderhouden precies in? Wij komen bij u langs om uw verlichting te controleren en eventueel te repareren of om onderdelen te vervangen. Hierbij maken wij gebruik van de nieuwste onderhoudstechnieken.

Wat doen wij nog meer? Wij kunnen ook uw kroonluchter reinigen. Hiervoor gebruiken wij veilige en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. De reiniging van uw kroonluchter kan op locatie of in ons atelier worden uitgevoerd.

Is een onderhoudsbeurt niet genoeg, maar denkt u meer richting restauratie? Wij zijn door de overheid als enige in Nederland erkend als officieel restauratiebedrijf.