VAN-SYB (horeca)schorten

Horecaschorten producent Van Syb

Wat is Van Syb?

Van Syb is een kleinschalig, ambachtelijk bedrijf dat lederen tassen en schorten maakt. Het
design is simpel en strak. Ook produceert het bedrijf accessoires in de vorm van etuis of arm- accessoires. Het schorten project is vrij nieuw. Deze producten zijn voor in de horeca, serveersters dragen ze om portemonnees en handhelds in kwijt te kunnen.

Wat heb ik voor Van Syb gedaan?

  • Webtekst voor “Horeca” schrijven
  • Adviseren over (online) marketing
  • Website voor VAN-SYB schorten bouwen: teksten schrijven, foto’s bewerken, alles plaatsen

Wat vindt Van Syb van mij?

“Ik heb Nina-Rosa leren kennen als een ondernemende dame. Ondernemend omdat ik van Nina-Rosa een aantal initiatieven ontving waarmee ze vertelde iets voor VAN-SYB te kunnen betekenen. Goed doordachte ideeën waarmee je direct samen aan de slag wilt gaan. Fijn ook dat onze gesprekken direct worden omgezet tot voorstellen. Nina-Rosa is initiatiefrijk en creatief en met deze combi is het fijn samenwerken.”

Website van VAN-SYB schorten

Over ons & producten

Het ontstaan van VAN-SYB

Het merk VAN-SYB is in juni 2011 door Marja Eshuijs gelanceerd. Een Zaans merk gespecialiseerd in het bewerken van leer met oog voor detail en vakmanschap. De classy style van VAN-SYB producten onderscheidt zich door de handgemaakte afwerking, uniciteit en is bovenal bedoeld als aanvulling op je persoonlijke identiteit.

Volledig gepersonaliseerde leren horeca schorten

In de horeca is een goed schort onmisbaar. De schorten van VAN-SYB zijn van uitstekende kwaliteit en kunnen daarnaast tot in detail worden gepersonaliseerd. Flexibiliteit is onze kracht en jouw wens vertalen wij graag naar een uniek ontwerp.

Ambachtelijke productie in eigen atelier

VAN-SYB heeft een eigen design- en productieteam en alle lederen schorten  worden met veel aandacht en liefde voor het vak ontworpen en gemaakt. Wij doen dit in ons atelier in Wormer. Door de korte lijnen van ontwerp tot productie, zijn wij in staat om al jouw wensen te vertalen in een nieuw en functioneel ontwerp.

Het VAN-SYB horeca bedieningsschort

Als voorbeeld noemen we het gepatenteerde horeca bedieningsschort, type Saigon. Dit schort is kort, waardoor het in gebruik lekker loopt. De portemonnee wiebelt niet in de diepe zak en de handholder past er perfect bij.

Het korte bedieningsschort heeft rechts twee zakken op elkaar. Aan de linkerzijde van het schort is er ruimte om je bedrijfslogo in het schort te laten laseren.

Het is ook mogelijk om verschillende kleuren leer te combineren. Denk aan een bijpassend tasje of de zakjes op maat gemaakt voor de handheld. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos.

De levertijd verschilt per kleur; voor de standaard kleuren donkerbruin en zwart met eigen logo is dit 2 weken, voor een andere kleur is dit 6 weken.

Hoe ziet jouw perfecte horeca schort eruit?

Wil je meer weten over de mogelijkheden en de prijs? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Ben je op zoek naar een bedieningsschort die perfect bij jou past? Zoek dan niet verder, wij kunnen jouw idee ontwerpen en produceren. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kwaliteit staat voorop bij VAN-SYB horeca schorten

Design is belangrijk voor je perfecte schort, maar nog belangrijker is de kwaliteit. Wij werken uitsluitend met leer van uitstekende kwaliteit. Dit leer importeren we zelf uit Italië. De lijnen met de producent van dit leer en de leerlooierij zijn kort. We kunnen daarom alle lederen producten in diverse kleuren (na)leveren.

Het leer dat wij gebruiken is gecertificeerd duurzaam gelooid en plantaardig gekleurd.