The Macadamia

professionele-website-gebouwd-voor-mijzelf-foodblog-the-macadamia

Foodblog The Macadamia

Wat is The Macadamia?

The Macadamia is een foodblog waarvan ik mede-oprichter ben. Hoe is deze blog ontstaan? In februari 2016 ben ik gestopt met het eten van vlees, omdat het in Sydney te duur was. Tegelijkertijd ontdekte ik mijn lactose-intolerantie. Langzamerhand ben ik veganistisch gaan eten. Ik kwam erachter dat veganistisch koken als student nog niet zo makkelijk is; de supermarkten verkopen niet alle producten, de recepten vereisen een oven, zijn lastig te bereiden en duren lang of ik hou heel veel eten over. Wegens tijdgebrek is The Macadamia helaas niet meer.

Wat heb ik voor The Macadamia gedaan?

  • Twee recepten per week schrijven
  • Mailbox beheren
  • Social media beheren
  • Online en offline marketing uitdenken en uitvoeren
  • Grafische vormgeving voor de promotie

Wat vindt mijn compagnon van mij?

“Nina Rosa is een dynamische en inventieve onderneemster. Ze is toegewijd aan elke taak die ze aanneemt. Ze houdt ervan om uitgedaagd te worden, om haar vaardigheden aan te tonen, maar ook om haar kennis bij te spijkeren en te verbreden.”

Gerelateerde projecten

Ravi Yoga

Cor Juffermans

Preview-van-de-professionele-website-van-horecaconsultant-Cor-Juffermans

Kroonluchter

Preview-professionele-website-van-HPV-Lumière-Classique-aka-Kroonluchter-door-NinaRosa-Denkfabriek