Stagebemiddelings bureau Stagereizen

screenshot-van-professionele-website-gebouwd-voor-stagereizen

Stagebemiddelings bureau Stagereizen

Wat is Stagereizen?

Stagereizen is een Nederlands bedrijf dat studenten helpt aan stages in Australië en Nieuw- Zeeland. Zij helpen ook bij andere praktische zaken zoals vlucht, visum, verzekering en sociale activiteiten op locatie.

Wat heb ik gedaan voor Stagereizen?

  • Webpagina’s (her)schrijven
  • Documenten (her)schrijven
  • Blogartikelen schrijven

Van februari t/m juni 2017 heb ik mijn scriptie geschreven bij Stagereizen in Nieuw-Zeeland. 50% van de tijd besteedde ik aan mijn afstudeeronderzoek, de andere 50% was ik verantwoordelijk voor de Public Relations van het bedrijf en het lanceren van een nieuwe website. Voor het lanceren van de website was ik samen met mijn baas verantwoordelijk. Toen hij een maand op vakantie was, was ik de hoofdverantwoordelijke. Ik mocht meetings organiseren, taken bedenken en verdelen en
zelf veel taken uitvoeren. Hieronder viel: teksten schrijven, pagina’s ontwerpen en publiceren, afbeeldingen selecteren en bewerken en dat alles met SEO in het achterhoofd. De lancering van de website was in september 2017. Ik blijf voor Stagereizen werken in de vorm van blogger, maar ook zal ik white papers voor het bedrijf gaan schrijven en vormgeven en grafisch vormgegeven CV’s voor de klanten gaan maken.

Wat vindt Stagereizen van mij?

“Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met NinaRosa. Tijdens al onze projecten heeft ze laten zien dat ze betrouwbaar is. Ze reageert ook snel, ondanks het tijdverschil, dat is prettig. Ook heeft ze een goede beheersing van de Nederlandse taal, wat goed van pas komt voor ons bedrijf. Maar ze is ook vriendelijk en gezellig. Dit alles maakt haar tot een jne freelancer om mee samen te werken.”

https://www.stagereizen.nl 

Gerelateerde projecten

Naturae Design

kleine-screenshot-van-website-voor-naturae-design

Kroonluchter

Preview-professionele-website-van-HPV-Lumière-Classique-aka-Kroonluchter-door-NinaRosa-Denkfabriek

Nia Surf House